Τεχνική εταιρεία Ηλιούπολη ΑΠ, ανακαινίσεις, αποξηλώσεις, ανακαινίσεις, ανακαίνιση κτηρίων, αναπαλαίωση, Τεχνική εταιρεία Θεσσαλονίκη

Ανακαινίσεις κατοικιών

Ανακαινίσεις Σπιτιών

Η ανακαίνιση κατοικιών ή μίας κατοικίας, ενός σπιτιού ή ανακαινίσεις σπιτιών μπορεί να είναι κάτι που σας προβληματίζει σε σχέση με το ποιο θα είναι το ακριβές κόστος, είτε πρόκειται για ολική ανακαίνιση είτε για μερική ανακαίνση. Ίσως σκέφτεστε, πόσα χρήματα θα πάει; Πόσο θα μου στοιχίσει τελικά η Ανακαίνιση του σπιτιού; Η Τεχνική Εταιρεία μας ΑΠ αναλαμβάνει πλήρως την όλη διαδικασία που χρειάζεται ώστε από πριν θα γνωρίζετε πόσο θα κοστίσει η ανακαίνιση του σπιτιού σας, της κατοικίας σας. Η τεχνική κατασκευαστική ΑΠ κάνει ανακαινίσεις Ηλιούπολη ενώ έχει να αναδείξει έργα από όλη την Ελλάδα, από νησιά και επαρχεία, καθώς και από όλη την Αθήνα.

Σχεδιασμός Ανακαίνισης κατοικίας

Ανακαίνιση Σπιτιού

Στην ΑΠ αναλαμβάνουμε πλήρως, από το μηδέν μέχρι το τέλος, να αναλύσουμε τα δεδομένα και να έχουμε ένα πλήρες πλάνο για εσάς και την ανακαίνιση της κατοικίας σας, σχεδιάζοντας το με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορούμε με τον σχεδιασμό αυτό να ξέρουμε και το πλήρες κόστος για την όλη επεξεργασία, τυχόν προβλημάτων, τυχόν αλλαγών, καθώς ο σχεδιασμός περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία εκείνα που χρειάζονται ώστε η κοστολόγηση να είναι πολύ συγκεκριμένη και πληρέστατη προκειμένου από πριν να ξέρετε πόσο θα στοιχίσει τελικά η ανακαίνιση της κατοικίας που θέλετε να κάνετε. Με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και χωρίς κανένα άγχος από εσάς για κάποια παράλειψη ή κάποια κρυφή χρέωση.

Ανακαίνιση κατοικίας – σπιτιού τί είναι;

Είναι η πλήρης ανάληψη του έργου από την εταιρεία μας ΑΠ, με έδρα την Ηλιούπολη, από το ξεκίνημα, μέχρι την ολοκλήρωση, με σχέδιο, με μελέτη, όλα εκείνα τα οποία θέλετε να αλλάξετε στο σπίτι σας, στην κατοικία σας, καθώς η πλήρης μελέτη για τυχόν προβλήματα που δεν γνωρίζετε σε σχέση με το ακίνητό σας. Εξειδικευμένη Τεχνική η ΑΠ, διαθέτει, ως τεχνική εταιρεία εξειδικευμένους αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, συνεργείο για κάθε περίπτωση, για το όποιο ζήτημα, και φυσικά ακούμε πάντοτε τις δικές σας σκέψεις και προβληματισμούς χωρίς να αφήνουμε αναπάντητο κανένα κενό στην όλη διαδικασία της ανακαίνισης.

Αποξηλώσεις και Διαμόρφωση

Αποξήλωση των στοιχείων – υλικών που δεν χρειάζονται. Μερική ή ολική ανακαίνιση ή κατεδάφιση. Στοιχεία δόμησης και μελέτη για την ασφάλεια του κτηρίου, του σπιτιού σας, του χώρου σας. Πάντοτε λαμβάνουμε υπόψη μας από εμπειρία και με την μελέτη, τυχόν θέματα – προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την διαδικασία της ανακαίνισης. Κατόπιν προχωράμε σε όλες εκείνες τις αλλαγές που έχουμε συμφωνήσει από πριν και αφορούν σε όλους ή σε κάποιους χώρους του σπιτιού, βάση των συμφωνημένων.

Διακόσμηση Ανακαινισμένης κατοικίας

Οι διακοσμητές μας αναλαμβάνουν πλήρως την ανανέωση τους σπιτιού σας, της κατοικίας σας, και σας δίνουν λύσεις, για τα πλακάκια, για τις κουρτίνες, για τους τοίχους, τα έπιπλα καθώς και την όλη διαμόρφωση-διακόσμηση του σπιτιού σας, πάντοτε σύμφωνα με το φυσικό φως την ημέρα, και το τεχνητό φως το βράδυ.

Η Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία ΑΠ με έδρα την Ηλιούπολη αναλαμβάνει πλήρως με εμπειρία από το 1990, την πλήρη ή μερική ανακαίνιση της κατοικίας σας. Δείτε δουλειές μας από όλη την Ελλάδα και Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας, προκειμένου να φτιάξουμε το δικό σας προσωποποιημένο πακέτο ανακαίνισης κατοικιών