Τεχνική ΑΠ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η τεχνική εταιρεία ΑΠ Ηλιούπολης, εταιρεία ανακαινίσεων ασχολείται με την κατασκευή και επίβλεψη κτηρίων κάθε τύπου, η ΑΠ επίσης ασχολείται με κατασκευή εμπορικών καταστημάτων και επίβλεψη, με ανακατασκευή επαγγελματικών κέντρων και επαγγελματικών κτηρίων, στην Ηλιούπολη, στα νότια προάστια καθώς και σε όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνουμε επίσης την κατασκευή γραφείων και καταστημάτων καθώς και χώρων συνεστιάσεων και διασκέδασης, καθώς και με την κατασκευή και επίβλεψη κατοικιών. Η κατασκευαστική – τεχνική και εμπορική εταιρεία μας ΑΠ έχει επίσης την εμπειρία και την δυνατότητα να αναλάωβει εξ ολοκλήρου οποιοδήποτε έργο μαζί με την κατασκευή όπως: Μονώσεις, με μεταλλικές κατασκευές, με τοποθέτηση δαπέδων, υδραυλικές εγκαταστάσεις, θερμοπροσόψεις κατοικιών, εγκατάσταση φυσικού αερίου, ελαιοχωραμισμούς, εγκαταστάσεις συστημάτων κλιματισμού, καθώς και ως τεχνική εταιρεία αναλαμβάνουμε το πλήρες έργο, για κάθε ανάληψη έργου, από το Α μέχρι το Ω, με λογικές τιμές.

Αναλαμβάνουμε επίσης στην ΑΠ στην Ηλιούπολη, ανακατασκευές διατηρητέων, νεοκλασικών και παλαιών κτιρίων ανακαινίσεις. Ανακατασκευές διατηρητέων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Ανακατασκευές νεοκλασσικών και ανακαινίσεις παλαιών κτιρίων.

Η ΑΠ επίσης Αναλαμβάνει Ανακατασκευή Βιομηχανικών κτηρίων καθώς και αναπαλαίωση – ανακαίνιση βιομηχανικών κτηρίων. Την δημιουργία βιομηχανικών κτηρίων, την κατασκευή κατοικιών, την κατασκευή και την πλήρη επίβλεψη υπόστεγων καθώς και οποιουδήποτε είδους κατασκευή και επίβλεψη μεταλλικών προσόψεων κτηρίων.

Η κατασκευαστική – Τεχνική Εταιρεία ΑΠ με ​​έδρα την Ηλιούπολη στην Αθήνα, έχει αναλάβει και αναλαμβάνει έργα από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Δείτε τα έργα της εταιρείας μας πατώντας εδώ

Κατασκευαστική - Τεχνική εταιρεία ΑΠ, που εδρεύει στην Ηλιούπολη και εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα. Εξυπηρετούμε Όλα τα νότια προάστια, τον Άγιος Δημήτριο, την Αργυρούπολη, την Γλυφάδα, Βούλα, όλη την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, όλα τα νησιά και κάθε μέρος της Ελλάδας.
Έργο της Κατασκευαστικής – Τεχνικής εταιρείας ΑΠ, που εδρεύει στην Ηλιούπολη και εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα. Εξυπηρετούμε Όλα τα νότια προάστια, τον Άγιος Δημήτριο, την Αργυρούπολη, την Γλυφάδα, Βούλα, όλη την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, όλα τα νησιά και κάθε μέρος της Ελλάδας.