Ανακαινίσεις Ξενοδοχείων

Ανακαινίσεις ξενοδοχείων, ανακαίνιση Ξενοδοχείου. Ανακαινίσεις ξενοδοχείων Αθήνα. Ανανεώνουμε με μία πλήρη ή μερική ανακαίνιση το ξενοδοχείο σας ή αναλαμβάνουμε με το εξειδικευμένο συνεργείο της Τεχνικής Κατασκευαστικής ΑΠ, με έδρα την Ηλιούπολη να αποξηλώσουμε τα δομικά υλικά εκείνα που χρειάζεται, προκειμένου να μετατρέψουμε το κτήριό σας σε μία υπέρ σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα. Με αλλαγές τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό, από πρίζες μέχρι ταβάνια, πλακάκια, κήπο, πόρτες, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, υδραυλικές κατασκευές και εγκαταστάσεις, προκειμένου η ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας να δόση εντελώς άλλη πνοή στον φιλοξενούμενο, στον επισκέπτη ώστε όχι μόνο να σας επιλέξει αλλά και να σας προτείνει. Στην ΑΠ τεχνική κατασκευαστική, με έδρα την Ηλιούπολη, αναλαμβάνουμε τα πάντα για κάθε χώρο που επιθυμείτε να ανακαινίσετε από το Α έως το Ω, σε όλη την Αθήνα και όλη την Ελλάδα, σε κάθε πόλη και σε κάθε μέρος. Ανακαίνιση ξενοδοχείου Νησιά, ανακαίνιση ξενοδοχείου Θεσσαλονίκη, ανακαινίσεις ξενοδοχείου Αθήνα. Ανακαίνιση διαμόρφωση ξενοδοχείου. Όλη η ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας γίνεται μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και με συγκεκριμένο κόστος. Διακόσμηση ανακαινισμένου ξενοδοχείου. Σχεδιασμός ανακαίνισης ξενοδοχείου. εταιρεία για ανακαίνιση ξενοδοχείου

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να λάβετε το πακέτο προσφοράς σας

Σχεδιασμός Ανακαίνισης Ξενοδοχείου

Στην ΑΠ αναλαμβάνουμε πλήρως, από το μηδέν μέχρι το τέλος, να αναλύσουμε τα δεδομένα και να έχουμε ένα πλήρες πλάνο για εσάς και την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας, σχεδιάζοντας το με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορούμε με τον σχεδιασμό αυτό να ξέρουμε και το πλήρες κόστος για την όλη επεξεργασία, τυχόν προβλημάτων, τυχόν αλλαγών, καθώς ο σχεδιασμός περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία εκείνα που χρειάζονται ώστε η κοστολόγηση να είναι πολύ συγκεκριμένη και πληρέστατη προκειμένου από πριν να ξέρετε πόσο θα στοιχίσει τελικά η ανακαίνιση της κατοικίας που θέλετε να κάνετε. Με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και χωρίς κανένα άγχος από εσάς για κάποια παράλειψη ή κάποια κρυφή χρέωση.

σχεδιασμός ανακαίνισης, ανακαινίσεις
Σχεδιασμός και ανακαίνιση. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, ότι βλέπετε το έχουμε δημιουργήσει με μεράκι στην Τεχνική Κατασκευαστική ΑΠ με έδρα την Ηλιούπολη, ανακαινίσεις ξενοδοχείων αθήνα, ανακαίνιση ξενοδοχείου θεσσαλονίκη, ανακαίνιση ξενοδοχείου νησιά

Ανακαίνιση ξενοδοχείου τί είναι; Πόσο στοιχίζει; Πόσο διαρκεί; πως γίνεται;

Είναι η πλήρης ανάληψη του έργου από την εταιρεία μας ΑΠ, με έδρα την Ηλιούπολη, από το ξεκίνημα, μέχρι την ολοκλήρωση, με σχέδιο, με μελέτη, όλα εκείνα τα οποία θέλετε να αλλάξετε στο ξενοδοχείο σας, στην κατοικία σας, καθώς η πλήρης μελέτη για τυχόν προβλήματα που δεν γνωρίζετε σε σχέση με το ακίνητό σας. Εξειδικευμένη Τεχνική η ΑΠ, διαθέτει, ως τεχνική εταιρεία εξειδικευμένους αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, συνεργείο για κάθε περίπτωση, για το όποιο ζήτημα, και φυσικά ακούμε πάντοτε τις δικές σας σκέψεις και προβληματισμούς χωρίς να αφήνουμε αναπάντητο κανένα κενό στη όλη διαδικασία.

Αποξηλώσεις και Διαμόρφωση

Αποξήλωση των στοιχείων – υλικών που δεν χρειάζονται. Μερική ή ολική ανακαίνιση ή κατεδάφιση. Στοιχεία δόμησης και μελέτη για την ασφάλεια του κτηρίου, του ξενοδοχείου σας, του χώρου σας. Πάντοτε λαμβάνουμε υπόψη μας από εμπειρία και με την μελέτη, τυχόν θέματα – προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την διαδικασία της ανακαίνισης.

Κατόπιν προχωράμε σε όλες εκείνες τις αλλαγές που έχουμε συμφωνήσει από πριν και αφορούν σε όλους ή σε κάποιους χώρους του ξενοδοχείου βάση των συμφωνημένων.

Διακόσμηση ανακαινισμένου ξενοδοχείου

Οι διακοσμητές μας αναλαμβάνουν πλήρως την ανανέωση τους σπιτιού σας, της κατοικίας σας, και σας δίνουν λύσεις, για τα πλακάκια, για τις κουρτίνες, για τους τοίχους, τα έπιπλα καθώς και την όλη διαμόρφωση-διακόσμηση του σπιτιού σας, πάντοτε σύμφωνα με το φυσικό φως την ημέρα, και το τεχνητό φως το βράδυ. Είναι μέσα στις συνολικές υπηρεσίες της εταιρείας μας ΑΠ Τεχνική στην Ηλιούπολη.

Η Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία ΑΠ με έδρα την Ηλιούπολη αναλαμβάνει πλήρως με εμπειρία από το 1990, την πλήρη ή μερική ανακαίνιση της κατοικίας σας. Δείτε δουλειές μας από όλη την Ελλάδα και Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας, προκειμένου να φτιάξουμε το δικό σας προσωποποιημένο πακέτο ανακαίνισης ξενοδοχείων